...

CURS PRIVAT PE FOTOGRAFIE

Ce vei invata la acest curs? Cursul va fi construit pentru tine, tinand cont de intentiile tale de studiu. Iti […]

Ce vei invata la acest curs?

Descriere curs

Un curs privat de fotografie ti se potriveste perfect daca:

‒ Te preocupa un anume gen sau tehnici foto pe care ai vrea sa le aprofundezi.

‒ Ai un program in continua schimbare.

‒ Iti doresti un anume ritm de studiu

‒ Ai nevoie de sprijin si feedback personalizat din partea unui lector de fotografie.

‒ Doresti sa studiezi in grup restrans, alaturi de cativa prieteni.

Detalii organizatorice

Locatie: Sediul RGB Photography din Bucuresti, Calea Victoriei, Nr 120.

Taxa de curs: este in valoare de 300 lei/ora. Pentru o oferta personalizata te rog sa ne contactezi.

Pentru inscriere sunt necesare: o copie dupa CI si achitarea taxei de curs.

Continutul, durata si zilele de desfasurare sunt stabilite cu fiecare participant in parte.

Se acorda diploma de participare la cerere.

Inscrierea se face în limita locurilor disponibile.

Curriculum is empty

Despre trainer

Avatar utilizator

RĂZVAN BULUȘ

Razvan e un povestitor innascut. Este sufletul si inspiratia din spatele RGB Photography, care vine mereu cu cele mai neconventionale proiecte si teme de gandire. Duce cursantii in ture foto pe munte si developeaza filmele alaturi de ei direct la cabana. Construieste camere foto din obiecte banale si le vorbeste cu insufletire cursantilor despre filme, carti, opere de arta si concepte filosofice si psihologice care il inspira. Absolvent de actorie, a cochetat mai apoi cu sectia de regie-film, la care a renuntat repede pentru a-si imbratisa marea dragoste: fotografia. Desi e un practicant meticulos al artei fotografice, de mai bine de 15 ani este si un ghid devotat celor care isi doresc sa cunoasca mai in profunzime universul artelor vizuale. In decembrie 2019, a depasit 10.000 de ore de predare, pragul critic stabilit de Anders Ericsson in atingerea expertizei intr-un anumit domeniu. Cand nu e prins cu predarea sau cu activitatile administrative ii place sa petreaca timp de calitate cu ariciul Willy, mascota scolii de fotografie si modelul lui preferat.
“M-am apropiat de imagine natural. De la primele experiente vizuale. De la basmele din cartile cu povesti nemuritoare, de la fiecare punere in scena pe vinilurile anilor ’80, am fost prins in universul vizualului inchipuit. O lume minunata, dar de care am devenit constient mult mai tarziu. Ca o limba pe care o vorbesti corect fara sa stii ca are si reguli. Si o vorbesti corect doar pentru ca ai fost suficient de norocos sa te afli in compania potrivita in timp ce o inveti. Spectacolele de la Tandarica si de la Creanga, apoi de la teatrele de oameni mari si nenumaratele filme vazute au construit mai departe pasiunea mea pentru imagine. Facultatea mi-a deschis drumul spre un vizual controlat. Spectacolele se transforma din divertisment in subiect de analiza. Pasul de la „imi place, dar nu stiu de ce” la „e bine facut pentru ca…” nu te face creator. Dar te face constient de regulile creatiei. Ca student la actorie vezi imagine, produci imagine, analizezi imagine. Intalnirea cu fotografia s-a produs in facultate, dintr-o intamplare. Dar faptul ca astazi, 21 ani mai tarziu, eu si fotografia suntem mai apropiati ca oricand nu imi mai pare o coincidenta. In cei peste 15 ani de cand construiesc si sustin cursuri de fotografie am avut ocazia sa ma intreb: daca te-ai putea intoarce in timp, ai alege sa faci acelasi lucru? Categoric!” – Razvan

In limba romana sau in limba engleza.
Bineinteles. Astfel putem fi siguri ca iti oferim ceea iti doresti.
Da.
La sediul scolii RGB Photography din Bucuresti, Calea Victoriei nr. 120.
Durata o stabilim impreuna si poate varia intre o ora si doua ore.
Stabilim impreuna in functie de scopul tau fotografic.
Pretul variaza in functie de ceea ce vrei sa studiezi, la ce ore, de cate ori pe saptamana, cat de lung va fi intregul program, cate persoane doresti sa participe impreuna cu tine, ponderea partilor teoretice si practice din curs.

0.0

Rating
0
0
0
0
0
300.00 lei
This course is out of stock
  • Total locuri
    1