Educatie Vizuala

In fata marilor artisti suntem adeseori intimidati. Michelangelo sau Picasso, Da Vinci sau Dali, Rembrandt sau Van Gogh, Salgado sau Bresson ne atrag, ne intriga sau ne tulbura, insa nu ne lasa niciodata nepasatori. Forta maestrilor copleseste generatie dupa generatie, indiferent de barierele secolelor.
Dincolo de emotia imediata, de glasurile culorilor, de precizia compozitiei, mai e ceva. Un univers pentru care lucrarea pe care o privesti este doar chiea de intrare. Hai sa descoperim impreuna ce se afla in spatele usii.

Urmatoarea grupa:
– joi, 18.01.2024, intre 18:30 si 22:00.

Numar de locuri: 15
Lector: Razvan Bulus

Taxa: 300 lei/persoana
Plata poate fi facuta la sediul nostru cu numerar. Pentru plata prin virament bancar gasiti detaliile la CONTACT.
Pentru inscriere sunt necesare o copie dupa CI si achitarea taxei de curs.
Inscrierea la fiecare grupa se face in limita locurilor disponibile.


Programa

Importanta imaginii
Perceperea imaginii
Vederea obisnuita si vederea artistica
Arta vizuala si celelalte simturi
Forme de arta vizuala
Elementele imagini (dimensiunea, forma, subiectul, actiunea, gama cromatica, iluminarea, dinamica).
Imaginea concreta si imaginea abstracta
Kitsch-ul

Intrebari si raspunsuri
I: Este un curs pentru fotografi?
R: Poate participa orice iubitor de arta vizuala.

I: Vom face fotografii la workshop?
R: Nu.

I: Se acorda diploma la final?
R: Acordam la cerere diploma de participare.

Pentru inscrieri ne puteti contacta la:
Telefon: 0755.10.80.79.
E-mail: rgbfotocurs@gmail.com

  • Oana GrigoreȚi se daruieste o noua viața. Ți se dăruiesc alți ochi. Primesti tot ce este de fapt neprețuit. Ajungi sa faci toate cursurile si apoi sa o iei de la capăt. Devine o adicție..... un loc magic cu oameni absolut deosebiți pe care ii leagă aceeași pasiune. Ajungi sa legi prietenii care probabil vor dura toată viața. Secretul nu este neaparat informația pe care o primesti... informația in ziua de azi o gasesti peste tot. Secretul este ca ți se face POFTA! Și ajungi sa studiezi, sa explorezi, sa exersezi in încercarea de a potoli acea pofta. Jos pălăria pentru toată implicarea și talentul didactic pe care le are Razvan! Recomand aceasta școala oricui oricând oricum!
  • Gabriela VecerdeaO călătorie de două luni și jumătate în care am petrecut timp de calitate. În care am învățat fotografie într-un mod neașteptat și minunat. În care fiecare lecție, vizită la muzeu sau ieșire în natură mi-a adus un plus de încredere. Este vorba de ceea ce spunea Marcel Proust: "Adevărata călătorie a descoperirii presupune nu să cauți peisaje noi, ci să vezi cu ochi noi". Aș recomanda acest curs? Da. Din toată inima.
  • Mihaela TasuleaRGB este mai mult decat o şcoala care m-a învăţat despre tehnică fotografică, este o şcoală unde am învățat despre cultură vizuală. Ba chiar mai mult - a fost o experiență de viață, poate cea mai bună din viața asta, unde am învățat de la cel mai bun lector ce înseamnă să îți faci cu pasiune meseria si să transformi munca în placere.
  • Horia PetrescuHmmm, nu stiu cu ce sa incep... Cu exceptionala pasiune a lui Razvan pentru fotografie si pentru arta in general? cu exceptionalul mod de predare? cu workshopurile pe care le-am facut? sunt mult prea multe... Au fost 3 luni de curs pentru incepatori extraordinare, urmate de inca 2 luni la avansati si sper sa nu se termine aici :) Va incurajez pe toti sa urmati cursurile RGB... veti avea parte de o experienta unica!
  • Constantin MindruRazvan nu e doar un bun profesor si fotograf, dar si un foarte talentat entertainer! Daca te simti atras de fotografie, ai simtul umorului si vrei sa fii inconjurat de oameni minunati, incearca un curs cu Razvan Bulus! Am absolvit in 2008 un curs la care printre alti lectori era si Razvan. Un om de nota 10!
Educatie VizualaAna Maria Merca
Call Now Button0755108079