In buna traditie a scolii RGB Photography, la jumatatea anului 2019 am anuntat noua tema foto pentru membrii grupului BWB Photography, si anume Autoportret. Propunerea a fost primita cu mai multa emotie decat celelalte pentru ca pasul facut din spatele in fata camerei nu lasa indiferent niciun fotograf.

Cel care controleaza si aranjeaza devine cel care va fi scrutat, privit, descifrat de catre marele public, o ipostaza nu tocmai confortabila.

Timpul a trecut si cea de-a 11- cea expozitie BWB Photography si-a asteptat momentul prielnic. Vreme de peste doi ani fiecare autor, acum si in postura de fotomodel, ma privea intrebator dintre griurile printului, dornic sa stie cand va fi momentul lui de glorie, cand va straluci pe simeze. Numarand zilele de la ultima expozitie pana la vernisajul de pe 17 august 2022, am constatat ca trecusera nici mai mult nici mai putin de 974.

Oameni dragi, fotografi talentati, artisti pasionati, au participat la vernisajul expozitiei gazduite de Gram Bistro, unul dintre locurile noastre prefarate.

Recunosc, am completat emotiile participantiilor cu inca o componenta: am invitat fiecare autor sa ne raspunda public la o intrebare. O expozitie numita Autoportret si care asteapta atat de mult ca sa fie vazuta, timp in care fiecare dintre noi a avut ragazul sa se priveasca serios in oglinda, la propriu dar mai ales la figurat, devine o expozitie providentiala. Intrebarea incomoda: Cum te-a schimbat pandemia? – ne-a oferit tuturor revelatia diferentelor, dar mai ales a asemanarilor dintre noi.

Expozitia poate fi vazuta la Gram Bistro pana cand lumina de toamana ne va ademeni spre urmatoarea provocare. Invitatia ramane deschisa pentru toti iubitorii de fotografie alb-negru.
Expozanti: Alex Nedelcu, Ana-Maria Bara, Anca Biris, Anca Bunea, Caroline Fischer, Carmen Watkins, Catalin Soto, Cristi Stan, Gabriel Dragnea, Gabriela Patrascan, Ioana Calinescu, Madalina Ciobanu, Oana Grigore, Raluca Lupascu, Ramona Copil, Sorin Tudorica, Mihaela Tasulea, Vasi Budreala. Absolventi ai scolii RGB Photography si membri BWB Photography.

Distribuie :

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *