TU CUM VEZI NATURA?

Daca ai tinut vreodata o camera foto in mana si te-ai gandit cu placere si curiozitate la ceea ce ai putea creea tu, cu mintea ta si cu sensibilitatea ta, atunci poti fi sigur ca la tine ma refer in acest articol.

Fiecare fotograf, fie el incepator, avansat sau foarte experimentat isi defineste si apoi isi redefineste o sfera de interes in domeniul imaginii. Poate te atrage creatia de studio, in care fiecare idee poate deveni realitate de indata ce stapansesti suficient de bine echipamentul si ai in jurul tau echipa potrivita. Poate istoria si povestile din jurul caselor vechi, conacelor si castelelor iti creeaza o mare bucurie. Poate chipurile oamenilor din jur, cu expresivitatea si dramele lor te motiveaza cel mai tare sa faci click. Poate preferi sa explorezi lumile greu vizibile ale macrofotografiei.

Frumusetea fotografiei are multe fatete, insa una o reprezinta diversitatea subiectelor si implicit a universurilor vizuale din care acestea fac parte. Indiferent care este genul tau foto favorit, stiu din interactiunea cu nenumarati fotografi ca nimeni nu este indiferent la propunerea de a fotografia natura.
Culorile toamnei in inima padurii, intinderile albe de pe crestele muntilor, campurile nesfarsite de maci, rapita sau lavanda? Ai de unde alege pe parcursul unui an.
Invita mai multi fotografi la o sedinta foto in natura si ei te vor surprinde cu viziunea proprie, realizand imagini la care nu te-ai fi gandit niciodata. Am facut acest experiment de multe ori si rezultatul ma ia prin surprindere de fiecare data.

Distribuie :

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *