Student la fotografie – primesc

Salut tinere!

Pe parcursul celor 12 ani în care ne-au trecut pragul peste o mie de cursanți, în jurul scolii de fotografie RGB Photography s-a născut o comunitate activă și dinamică. Cu cea mai mare parte dintre membrii acestei comunități ne-am cunoscut la Cursul de Fotografie. Majoritatea au revenit în clasele noastre la celelalte cursuri si workshopuri. Spre surprinderea, dar și spre bucuria noastră, cele mai frumoase evenimente s-au concretizat în cadrul BWB Photography, un grup înființat ca platformă de interacțiune pentru iubitorii de fotografie alb-negru, care păstrând tematica, s-a transformat în motiv de întalnire la cele zece expozitii ale grupului, primele expoziții concretizându-se într-un album.
În acest an al schimărilor, un membru al comunității noastre, convins de evoluția personală pe care a avut-o în urma interacțiunii cu propunerile noastre de studiu, și-a dorit să ofere această deschidere tinerilor care nu au încă sansa să acceseze aceste porți.

Așa s-a născut proiectul “Student la Fotografie”, prin care, în această primă ediție am oferit un loc la Cursul de Fotografie desfăsurat în perioada 17.09.2020 – 15.12.2020. Câstigătoarea concursului este Edroi Eliza.

Dacă ai între 18 și 25 ani, ai abosolvit studiile liceale și esti începător în fotografie, dacă dorești să te împrietenești cu lumina, să afli detalii tehnice și de compoziție, dacă vrei să iți dezvolți creativitatea luând contact cu istoria fotografiei și în cadrul întalnirilor dedicate celor mai importante stiluri fotografice să pui în practică toate noțiunile teoretice învățate, acest proiect îți este destinat.

În perioada următoare vom afisa următorul concurs.

Student la fotografie - primescAna Maria Merca
Call Now Button0755108079