Student la fotografie – dăruiesc

Salut prietene!

Dacă ai ajuns pe această pagină, cel mai sigur ne-am întâlnit la curs, în clasă sau online. Din interacțiunile cu RGB Photography sigur ți-ai dat seama că dorința noastră principală este să ajutăm cât mai multă lume să se împrietenească cu lumina.
Unii fotografi o fac instinctiv sau prin studiu individual, alții au nevoie de un cadru structurat. Pe aceștia din urmă ne dorim să îi întâlnim, și nu oricând, ci atunci când au cea mai mare nevoie, la început de drum. Și cum începuturile nu sunt cu sanse egale pentru toată lumea, am creat proiectul “Student la fotografie” în care RGB Photography își doreste să fie o punte între cei care vor să dăruiască și cei care au nevoie să primească.

Dorim să îi cunoaștem pe acești tineri, dorim să îi promovăm prin paginile, grupurile și concursurile noastre on-line, ne dorim să evolueze și să își poată spune peste ani că prin proiectul “Student la fotografie” au primit sansa să își transforme un vis în realitate.

Cum poți contribui? Achiziționează un loc la Cursul de Fotografie, Creativitate în fotografie, Fotografia digitală alb-negru, Cursul de photoshop online pentru începători sau un pachet format din cele trei module ale Cursului de photoshop online (începător, nivel mediu și avansat) și oferă-l cadou câștigătorului concursului pe care îl vom organiza în acest scop prin proiectul “Student la fotografie”.

Pentru orice idee care crezi că poate aduce o contribuție demersului nostru te rugăm să ne contactezi folosind formularul de mai jos.

Pe curând!

Datele personale pe care ni le trimiți prin acest formular vor fi folosite strict în scopul comunicărilor legate de contribuția ta la acest proiect.

Student la fotografie - dăruiescAna Maria Merca
Call Now Button0755108079