Portretul Transfigurat

Fotografia poarta povara unei grele prejudecati. Se crede ca e prea dependenta de realitate si nu poate scrie poezie vizuala cu usurinta unui mare poet. Se presupune ca nu poate picta viziuni onirice cu dezinvoltura unui renascentist. Hai sa demontam in practica aceasta preconceptie!
Te invit la unul dintre cele mai creative (si creatoare) workshopuri RGB si te provoc sa exersezi idei noi si mestesuguri vechi pentru rezultate cu adevarat fine-art.

Taxa: 700 lei/persoana
Plata poate fi facuta la sediul nostru cu numerar. Pentru plata prin virament bancar gasiti detaliile la CONTACT.
Pentru inscriere sunt necesare o copie dupa CI si achitarea taxei de curs.
Inscrierea la fiecare grupa se face in limita locurilor disponibile.

Urmatoarea Grupa: IN CURAND
Numar locuri: 5
Lector: Razvan Bulus

Programa

Ziua 1 – sedinta foto de portret fine-art in care tehnicile de iluminare, posingurile si compozitia vor fi puse in slujba conceptelor mari ale proiectului. Fotomodelul si vestimentatia te vor astepta in sala, tu vino doar cu aparatul foto.
Ziua 2 – editam si imprimam fotografiile pe care fiecare dintre voi le va selecta pentru proiect, apoi punem in practica marile tehnici care vor transfigura o imagine de studio intr-o viziune artistica: Tehnica cioburilor de gheata, Tehnica perforarii, Tehnica improscarii cu cafea, Tehnica aditiei in relief.
Niciuna dintre aceste tehnici nu este digitala. Le vom executa impreuna in mod manual.
Ziua 3 – fotografiem in conditii de studio lucrarile realizate in ziua anteriora, le editam in Photoshop pentru a le dezvolta si mai mult acea patina fine-art, apoi le printam si le expunem. Incheiem workshopul cu jurizarea si premierea celei mai bune lucrari.
Fotomodelul, recuzita, bliturile si celelalte echipamente si materiale necesare la aducem noi. Tu vino doar cu aparatul foto, cardul gol si bateria plina in prima zi si cu laptop cu Photoshop in ultima zi. Daca nu ai laptop, editam impreuna pe calculatorul scolii.

Intregul proiect are loc in sala RGB Photography.

Pentru inscrieri ne puteti contacta la:
Telefon: 0755.10.80.79.
E-mail: rgbfotocurs@gmail.com

Portretul TransfiguratAna Maria Merca
Call Now Button0755108079