FotoPictura

Stii deja ca Fotografia = Desen cu Lumina. Si noi stim ca te bucuri ori de cate ori lumina iti traverseaza obiectivul si iti deseneaza pe senzor. Dar cum ar fi sa pictezi pe bune? Nu doar ca un pictor, ci ca un fotograf cu pensule adevarate intr-o mana si cu aparatul foto in cealalta. Te invitam la un workshop 100% fine-art in care linia aceea fina care desparte fotografia de pictura va fi taramul tau de creatie. Alaturi de Vio Postaru, pictorita si artist al tatuajelor vom transforma fotografii in picturi si picturi in fotografii la acest workshop dedicat artei vizuale in proportie de 110%.
– Transformam picturi in fotografii si apoi in Photoshop le dam un cu totul alt destin vizual.
– Ademenim fotografii in Photoshop si le luam prin surprindere cu plug-inuri de pictura care le preschimba in arta plastica din cele trei zone mari: abstract, acuarela si desen.
– Transfiguram total fotografii printate, intervenind cu tehnicile clasice (pensule si vopsea).
– Invatam tehnici de pictura digitala si clasica pe care le aplicam pentru un rezultat surprinzator si imposibil de obtinut doar prin fotografie sau doar prin pictura.
Va propunem practic o noua forma de arta vizuala folosind toate mijloacele pe care un pictor si un fotograf le pot aduce laolalta, intr-o singura experienta.

Urmatoarea Grupa: IN CURAND

Numar locuri: 6

Lector: Vio Postaru si Razvan Bulus

Taxa: 600 lei/persoana
Plata poate fi facuta la sediul nostru cu numerar. Pentru plata prin virament bancar gasiti detaliile la CONTACT.
Pentru inscriere sunt necesare o copie dupa CI si achitarea taxei de curs.
Inscrierea la fiecare grupa se face in limita locurilor disponibile.

Intregul proiect are loc in sala RGB Photography.

Poti lucra pe fotografiile tale sau pe cele oferite de noi. Poti edita pe calculatorul scolii sau pe laptopul tau. Nu ai nevoie de camera foto la acest workshop.
Toate maerialele necesare iti vor fi puse la dispozitie de catre noi.

FotoPictura Ana Maria Merca
Call Now Button0755108079