Indrumare Privata

Un curs privat de fotografie ti se potriveste perfect daca:
– Te preocupa un anume gen sau tehnici foto pe care ai vrea sa le aprofundezi.
– Ai un program in continua schimbare.
– Iti doresti un anume ritm de studiu.
– Ai nevoie de sprijin si feedback personalizat din partea unui lector de fotografie.
– Doresti sa studiezi in grup restrans, alaturi de cativa prieteni.

Intrebari si raspunsuri:
I: In ce limbi se pot tine aceste cursuri?
R: In limba romana sau in limba engleza.

I: Pot sa particip la configurarea programei pe care o vom urma?
R: Bineinteles. Astfel putem fi siguri ca iti oferim ceea iti doresti.

I: Putem merge impreuna la practica?
R: Da.

I: Se acorda diploma la final?
R: Acordam la cerere diploma de participare.

I: Unde se tin cursurile private?
R: La sediul scolii RGB Photography din Bucuresti, Calea Victoriei nr. 120.

I: Pot fi tinute si la sediul clientului?
R: Da.

I: Cat dureaza fiecare intalnire a cursului privat?
R: 90 minute.

I: De cate intalniri am nevoie?
R: Stabilim impreuna in functie de scopul tau fotografic.

I: Cat costa un astfel de curs?
R: Pretul variaza in functie de ceea ce vrei sa studiezi, la ce ore, de cate ori pe saptamana, cat de lung va fi intregul program, cate persoane doresti sa participe impreuna cu tine, ponderea partilor teoretice si practice din curs.

Pentru o oferta personalizata ne puteti contacta la:
Telefon: 0755.10.80.79.
E-mail: rgbfotocurs@gmail.com

  • Oana GrigoreȚi se daruieste o noua viața. Ți se dăruiesc alți ochi. Primesti tot ce este de fapt neprețuit. Ajungi sa faci toate cursurile si apoi sa o iei de la capăt. Devine o adicție..... un loc magic cu oameni absolut deosebiți pe care ii leagă aceeași pasiune. Ajungi sa legi prietenii care probabil vor dura toată viața. Secretul nu este neaparat informația pe care o primesti... informația in ziua de azi o gasesti peste tot. Secretul este ca ți se face POFTA! Și ajungi sa studiezi, sa explorezi, sa exersezi in încercarea de a potoli acea pofta. Jos pălăria pentru toată implicarea și talentul didactic pe care le are Razvan! Recomand aceasta școala oricui oricând oricum!
  • Gabriela VecerdeaO călătorie de două luni și jumătate în care am petrecut timp de calitate. În care am învățat fotografie într-un mod neașteptat și minunat. În care fiecare lecție, vizită la muzeu sau ieșire în natură mi-a adus un plus de încredere. Este vorba de ceea ce spunea Marcel Proust: "Adevărata călătorie a descoperirii presupune nu să cauți peisaje noi, ci să vezi cu ochi noi". Aș recomanda acest curs? Da. Din toată inima.
  • Mihaela TasuleaRGB este mai mult decat o şcoala care m-a învăţat despre tehnică fotografică, este o şcoală unde am învățat despre cultură vizuală. Ba chiar mai mult - a fost o experiență de viață, poate cea mai bună din viața asta, unde am învățat de la cel mai bun lector ce înseamnă să îți faci cu pasiune meseria si să transformi munca în placere.
  • Horia PetrescuHmmm, nu stiu cu ce sa incep... Cu exceptionala pasiune a lui Razvan pentru fotografie si pentru arta in general? cu exceptionalul mod de predare? cu workshopurile pe care le-am facut? sunt mult prea multe... Au fost 3 luni de curs pentru incepatori extraordinare, urmate de inca 2 luni la avansati si sper sa nu se termine aici :) Va incurajez pe toti sa urmati cursurile RGB... veti avea parte de o experienta unica!
  • Constantin MindruRazvan nu e doar un bun profesor si fotograf, dar si un foarte talentat entertainer! Daca te simti atras de fotografie, ai simtul umorului si vrei sa fii inconjurat de oameni minunati, incearca un curs cu Razvan Bulus! Am absolvit in 2008 un curs la care printre alti lectori era si Razvan. Un om de nota 10!
Indrumare PrivataAna Maria Merca
Call Now Button0755108079