Cursul de fotografie nivel mediu

Cursul de Fotografie nivel mediu este destinat fotografilor cu nivel mediu de cunostinte si abordeaza cele mai frecvente directii de studiu ale acestora. Este structurat in module independente care abordeaza teme teoretice, dar mai ales practice: folosirea bliturilor externe TTL si a bliturilor de studio, studiul luminii, fotografia cu impact – analizarea interactiva a celor mai importante elemente care determina succesul unei fotografii, tehnici speciale de fotografiere – abordarea practica si creativa a subiectelor dificile, dinamice sau translucide si fotocompozitia avansata – gramatica vizuala a unei imagini construite corect.

Perioada de desfasurare: 18.09.2023 – 06.11.2023
Desfasurare curs:
– saptamanal, luni, intre 19:00 si 22:00;
Numar de locuri: 12
Lector: Razvan Bulus

Taxa: 1700 lei/persoana, poate fi achitata in trei rate lunare.
Taxa: 1400 lei/persoana, achitata integral la inscriere.
In cazul achitarii integrale la inscriere acordam 300 lei reducere.
Plata poate fi facuta la sediul nostru cu numerar sau card. Pentru plata prin virament bancar gasiti detaliile la CONTACT.
Pentru inscriere sunt necesare o copie dupa CI si achitarea taxei de curs.
Inscrierea la fiecare grupa se face in limita locurilor disponibile

Programa:

Bliturile externe TTL si bliturile de studio
Moduri de functionare: modul TTL, modul Manual
Blitul ca lumina principala
Blitul ca lumina secundara
Blitul wireless
Bliturile de studio si accesorii
Iluminarea cu o sursa
Iluminarea cu doua surse
Iluminarea cu trei surse
Aplicatii practice in studio

Lumina
Caracteristicile luminii
Cantitatea de lumina
Calitatea luminii
Unghiului luminii
Culoarea luminii
Contrastul luminii

Tehnici speciale de fotografiere
Tehnici speciale de fotografiere de interior si de exterior
Tehnici abordate practic, demonstrate si exersate individual
Tehnici creative pentru imagini cu impact vizual
Subiecte, scene si situatii dificile: subiecte in miscare; apa, fum, scantei; diverse tipuri de dinamica

Fotocompozitie
Elemente de fotocompozitie (punctul, linia, forma)
Traseul compozitional
Exercitii de vizualizare
Importanta culorii in fotocompozitie

Intrebari frecvente:

I: Ce nivel de cunostinte imi trebuie pentru a participa la curs?
R: Nivel mediu.

I: Am invatat fotografie autodidact. Cum pot afla ce nivel am?
R: Daca stii sa setezi punctul de focalizare, modul de focalizare, exponometrul, programul (P, A, S sau M), timpul de expunere si diafragma, profunzimea de camp, white-balance-ul, obiectivul, distanta focala si filtrul potrivite in majoritatea situatiilor de fotografiere, e foarte probabil sa ai un nivel mediu.

I: Ce echipamente imi trebuie pentru acest curs?
R: Camera foto, trepied, blit extern si telecomanda pentru camera.

I: Vom sustine un examen la final de curs?
R: Nu.

I: Se acorda diploma la final?
R: Acordam la cerere diploma de participare.

Pentru inscrieri ne puteti contacta la:
Telefon: 0755.10.80.79.
E-mail: rgbfotocurs@gmail.com

  • Oana GrigoreȚi se daruieste o noua viața. Ți se dăruiesc alți ochi. Primesti tot ce este de fapt neprețuit. Ajungi sa faci toate cursurile si apoi sa o iei de la capăt. Devine o adicție..... un loc magic cu oameni absolut deosebiți pe care ii leagă aceeași pasiune. Ajungi sa legi prietenii care probabil vor dura toată viața. Secretul nu este neaparat informația pe care o primesti... informația in ziua de azi o gasesti peste tot. Secretul este ca ți se face POFTA! Și ajungi sa studiezi, sa explorezi, sa exersezi in încercarea de a potoli acea pofta. Jos pălăria pentru toată implicarea și talentul didactic pe care le are Razvan! Recomand aceasta școala oricui oricând oricum!
  • Gabriela VecerdeaO călătorie de două luni și jumătate în care am petrecut timp de calitate. În care am învățat fotografie într-un mod neașteptat și minunat. În care fiecare lecție, vizită la muzeu sau ieșire în natură mi-a adus un plus de încredere. Este vorba de ceea ce spunea Marcel Proust: "Adevărata călătorie a descoperirii presupune nu să cauți peisaje noi, ci să vezi cu ochi noi". Aș recomanda acest curs? Da. Din toată inima.
  • Mihaela TasuleaRGB este mai mult decat o şcoala care m-a învăţat despre tehnică fotografică, este o şcoală unde am învățat despre cultură vizuală. Ba chiar mai mult - a fost o experiență de viață, poate cea mai bună din viața asta, unde am învățat de la cel mai bun lector ce înseamnă să îți faci cu pasiune meseria si să transformi munca în placere.
  • Horia PetrescuHmmm, nu stiu cu ce sa incep... Cu exceptionala pasiune a lui Razvan pentru fotografie si pentru arta in general? cu exceptionalul mod de predare? cu workshopurile pe care le-am facut? sunt mult prea multe... Au fost 3 luni de curs pentru incepatori extraordinare, urmate de inca 2 luni la avansati si sper sa nu se termine aici :) Va incurajez pe toti sa urmati cursurile RGB... veti avea parte de o experienta unica!
  • Constantin MindruRazvan nu e doar un bun profesor si fotograf, dar si un foarte talentat entertainer! Daca te simti atras de fotografie, ai simtul umorului si vrei sa fii inconjurat de oameni minunati, incearca un curs cu Razvan Bulus! Am absolvit in 2008 un curs la care printre alti lectori era si Razvan. Un om de nota 10!
Cursul de fotografie nivel mediu Ana Maria Merca
Call Now Button0755108079