Creativitate In Fotografie

Cursul se adreseaza celor care doresc sa isi dezvolte creativitatea si capacitatea de a obtine idei noi, cu aplicabilitate in fotografie. Propunem la fiecare intalnire asocierea unui concept de creativitate cu unul de compozitie, precum si o locatie potrivita pentru a pune în practica proiectul.
Scopul cursului este de a exersa si dezvolta imaginatia fotografica a participantilor si de a oferi solutii utile pentru imagini inedite.
La nivel tehnic, dar mai ales la nivel creativ.

Urmatoarea grupa: 14.06.2023 – 17.06.2023
Desfasurare curs:
– miercuri 14.06 intre 19:00 si 22:00,
– vineri 16.06 intre 19.00 si 22.00,
– sambata 17.06 intre 11.00 si 14.00.

Numar de locuri: 12
Lector: Razvan Bulus

Taxa: 550 lei/persoana
Plata poate fi facuta la sediul nostru cu numerar sau card. Pentru plata prin virament bancar gasiti detaliile la CONTACT.
Pentru inscriere sunt necesare o copie dupa CI si achitarea taxei de curs.
Inscrierea la fiecare grupa se face in limita locurilor disponibile.

La toate cursurile si workshopurile RGB Photograhy sunt respectate cu strictete masurile de prevenire si combatere a infectarii cu Sars-Cov2, in contextul pandemiei de Coronavirus.


Programa

3 concepte de creativitate sunt propuse și explicate
3 locații din București sunt destinațiile noastre pentru aplicarea conceptelor creative
3 teme fotografice sunt abordate practic
3 proiecte inedite vă pun la încercare creativitatea
3 puncte de vedere și abordare a unei fotografii

Intrebari si raspunsuri
I: Este un workshop doar pentru fotografi?
R: Nu. Exercitiile se adreseaza tuturor celor care vor sa isi dezvolte creativitatea, indiferent de domeniul in care vor ulterior sa o puna in aplicare.

I: Ce se intampla daca nu stiu sa fac fotografii?
R: Cei care nu stapanesc bine camera foto se vor bucura de workshop, fara a putea insa pune in practica temele fotografice propuse.

I: Trebuie sa imi aduc aparatul foto?
R: Da. La fiecare intalnire exersam tehnici creative de fotografiere.

I: Se acorda diploma la final?
R: Acordam la cerere diploma de participare.

Separator

Pentru inscrieri ne puteti contacta la:
Telefon: 0755.10.80.79.
E-mail: rgbfotocurs@gmail.com

  • Oana GrigoreȚi se daruieste o noua viața. Ți se dăruiesc alți ochi. Primesti tot ce este de fapt neprețuit. Ajungi sa faci toate cursurile si apoi sa o iei de la capăt. Devine o adicție..... un loc magic cu oameni absolut deosebiți pe care ii leagă aceeași pasiune. Ajungi sa legi prietenii care probabil vor dura toată viața. Secretul nu este neaparat informația pe care o primesti... informația in ziua de azi o gasesti peste tot. Secretul este ca ți se face POFTA! Și ajungi sa studiezi, sa explorezi, sa exersezi in încercarea de a potoli acea pofta. Jos pălăria pentru toată implicarea și talentul didactic pe care le are Razvan! Recomand aceasta școala oricui oricând oricum!
  • Gabriela VecerdeaO călătorie de două luni și jumătate în care am petrecut timp de calitate. În care am învățat fotografie într-un mod neașteptat și minunat. În care fiecare lecție, vizită la muzeu sau ieșire în natură mi-a adus un plus de încredere. Este vorba de ceea ce spunea Marcel Proust: "Adevărata călătorie a descoperirii presupune nu să cauți peisaje noi, ci să vezi cu ochi noi". Aș recomanda acest curs? Da. Din toată inima.
  • Mihaela TasuleaRGB este mai mult decat o şcoala care m-a învăţat despre tehnică fotografică, este o şcoală unde am învățat despre cultură vizuală. Ba chiar mai mult - a fost o experiență de viață, poate cea mai bună din viața asta, unde am învățat de la cel mai bun lector ce înseamnă să îți faci cu pasiune meseria si să transformi munca în placere.
  • Horia PetrescuHmmm, nu stiu cu ce sa incep... Cu exceptionala pasiune a lui Razvan pentru fotografie si pentru arta in general? cu exceptionalul mod de predare? cu workshopurile pe care le-am facut? sunt mult prea multe... Au fost 3 luni de curs pentru incepatori extraordinare, urmate de inca 2 luni la avansati si sper sa nu se termine aici :) Va incurajez pe toti sa urmati cursurile RGB... veti avea parte de o experienta unica!
  • Constantin MindruRazvan nu e doar un bun profesor si fotograf, dar si un foarte talentat entertainer! Daca te simti atras de fotografie, ai simtul umorului si vrei sa fii inconjurat de oameni minunati, incearca un curs cu Razvan Bulus! Am absolvit in 2008 un curs la care printre alti lectori era si Razvan. Un om de nota 10!
Creativitate In FotografieAna Maria Merca
Call Now Button0755108079