Student la fotografie

Salutare oameni buni!

Anul acesta ne-a forțat să ieșim din zona de confort, să găsim metode noi de a ne apropia și de a ne susține reciproc.
Vă suntem recunoscători vouă, foști cursanți, colaboratori și întregii comunități RGB, pentru că ne-ați oferit bucățica de normalitate de care aveam nevoie să prindem curaj să ne întindem aripile și în această “lume nouă”.
Din dorința de a păstra vie și de a extinde comunitatea RGB s-a născut și proiectul “Student la Fotografie”. Ideea a pornit de la un membru al comunității. Convins de evoluția personală rezultată ca urmare a interacțiunii cu programa noastră de studiu, și-a dorit să ofere aceeași oportunitate tinerilor pasionați de fotografie.

Pornind de la această idee am construit proiectul “Student la Fotografie” care se adreseză atât tinerilor care vor să treacă pragul scolii noastre, cât și celor care iși doresc să îi susțină.

Dacă dorești să susții un viitor student, ești invitat să accesezi sectiunea “Vreau să dăruiesc”, și să ne fii alături.

Dacă dorești să primesti o bursă de studiu pentru un curs de fotografie, ești invitat să accesezi secțiunea “Vreau să primesc”, pentru a vedea concursul în desfăsurare.

Primul concurs oferă un loc la Cursul de Fotografie desfăsurat în perioada 17.09.2020 – 15.12.2020 și are termen limită de înscriere data de 23 august 2020. Câstigătorul va fi anunțat în 31 august 2020.

Mult succes!

În galeria de mai jos sunt fotografiile înscrise în concurs.

Student la fotografieAna Maria Merca
Call Now Button0755108079