Student la fotografie – primesc

Salut tinere!

Pe parcursul celor 12 ani în care ne-au trecut pragul peste o mie de cursanți, în jurul scolii de fotografie RGB Photography s-a născut o comunitate activă și dinamică. Cu cea mai mare parte dintre membrii acestei comunități ne-am cunoscut la Cursul de Fotografie. Majoritatea au revenit în clasele noastre la celelalte cursuri si workshopuri. Spre surprinderea, dar și spre bucuria noastră, cele mai frumoase evenimente s-au concretizat în cadrul BWB Photography, un grup înființat ca platformă de interacțiune pentru iubitorii de fotografie alb-negru, care păstrând tematica, s-a transformat în motiv de întalnire la cele zece expozitii ale grupului, primele expoziții concretizându-se într-un album.
În acest an al schimărilor, un membru al comunității noastre, convins de evoluția personală pe care a avut-o în urma interacțiunii cu propunerile noastre de studiu, și-a dorit să ofere această deschidere tinerilor care nu au încă sansa să acceseze aceste porți.

Așa s-a născut proiectul “Student la Fotografie”, prin care, în această primă ediție se oferă un loc la Cursul de Fotografie care se va desfășura în perioada 17.09.2020 – 15.12.2020.

Dacă ai între 18 și 25 ani, ai abosolvit studiile liceale și esti pasionat de fotografie, dacă dorești să te împrietenești cu lumina, să afli detalii tehnice și de compoziție, dacă vrei să iți dezvolți creativitatea luând contact cu istoria fotografiei și în cadrul întalnirilor dedicate celor mai importante stiluri fotografice să pui în practică toate noțiunile teoretice învățate, acest concurs îți este destinat.

Folosind formularul de mai jos, până la data de 23 august 2020, te poți înscrie la concurs cu între una si trei fotografii realizate cu orice tip de camera foto, chiar și cea a telefonului mobil.
Spune-ne în câteva rânduri povestea acestor imagini, care este ideea din spatele lor, ce te-a inspirat la realizarea lor, care au fost provocările pe care le-ai întâmpinat, ce crezi că ai reușit să redai deși poate nu ai cel mai performant aparat sau toate cunostințele necesare.
La sfârșitul zilei vom adăuga fotografiile tale în galeria de pe pagina principală a proiectului.

Înainte de toate, te rugăm să citești Regulamentul. În câteva rânduri am încercat să inserăm clar toate informațiile de care ai nevoie astfel încât între tine si premiu să nu existe nici un obstacol tehnic.

Mult succes!

Student la fotografie - Formular de înscriere
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 3 files.

Datele personale pe care ni le trimiți prin acest formular vor fi folosite strict în scopul comunicărilor legate de implicarea ta în acest proiect.

Student la fotografie - primescAna Maria Merca
Call Now Button0755108079