Cursul De Photoshop
15 Ianuarie 2020

Fotografia digitala si Photoshopul sunt frati. Reduse la minimum, camera foto inregistreaza materia prima (lumina), iar Photoshopul o prelucreaza intr-o imagine finita, dupa gustul autorului. Fata de procesarea imaginii exista multe voci pro si contra. Cat de departe vrei sa mergi ramane optiunea ta, insa nu putem ignora un instrument atat de puternic. Noi iti vom arata cele mai importante unelte si tehnici de prelucrare. Metode de lucru si secvente de operatii pentru a castiga timp. Iti aratam si cum poti determina programul sa aplice aceleasi editari pe un numar mare de imagini ca sa lucreze singur.
Cursul este facut de fotografi pentru fotografi si dedicat editarii de imagine realizata cu aparte foto digitale. Dar poate fi folosit si pentru imagini scanate sau creatii digitale cu ajutorul computerului.

Urmatoarea grupa:
Data de incepere: 15.01.2020
Perioada de desfasurare: 15.01.2020 – 04.03.2020
Zilele de desfasurare: miercuri intre 19.00 – 22.00
Numar de locuri: 12
Lector: Razvan Bulus

Taxa: 1000 lei/persoana
Plata poate fi facuta la sediul nostru cu numerar sau card. Pentru plata prin virament bancar gasiti detaliile la CONTACT.
Pentru inscriere sunt necesare o copie dupa CI si achitarea taxei de curs.
Inscrierea la fiecare grupa se face in limita locurilor disponibile


Programa

Interfata Photoshop
Uneltele
Editarea imaginilor RAW
Editarea expunerii
Editarea focalizarii
Editarea culorilor
Editarea portretului
Editarea fotografiilor alb-negru
Liquify
Selectii
Balansul la alb
Straturi
Editarea de text
Imagini HDR
Editarea profunzimii de camp
Editarea perspectivei
Filtre
Masti

Intrebari si raspunsuri:
I: Am experienta zero in Photoshop, e o problema?
R: Deloc. De la zero pornim.

I: Photoshopul ma intimideaza. Are prea multe optiuni. Le invatam pe toate?
R: Nu. Insa le studiem pe cele mai importante pentru fotografi.

I: De ce as alege Photoshop si nu alt program?
R: Pentru ca este liderul mondial in editarea de fotografie.

I: Dar Lightroom?
R: Lightroom este o solutie buna de editare pentru incepatori, simpla si rapida, insa cu posibilitati reduse fata de Photoshop.

I: Am nevoie de laptop cu Photoshop la curs?
R: Da. Pentru ca lucrezi in acelasi timp cu mine si ai ocazia sa testezi fiecare tehnica si unealta. Iar daca se intampla sa te impotmolesti, te pot ajuta in timp real.

I: Ce versiune de Photoshop imi trebuie?
R: Ultima e ideala. Poti insa avea si penultima sau antepenultima versiune.

I: Se acorda diploma la final?
R: Acordam la cerere diploma de participare.

Pentru inscrieri ne puteti contacta la:
Telefon: 0755.10.80.79.
E-mail: rgbfotocurs@gmail.com

  • Gabriela VecerdeaO călătorie de două luni și jumătate în care am petrecut timp de calitate. În care am învățat fotografie într-un mod neașteptat și minunat. În care fiecare lecție, vizită la muzeu sau ieșire în natură mi-a adus un plus de încredere. Este vorba de ceea ce spunea Marcel Proust: "Adevărata călătorie a descoperirii presupune nu să cauți peisaje noi, ci să vezi cu ochi noi". Aș recomanda acest curs? Da. Din toată inima.
  • Mihaela TasuleaRGB este mai mult decat o şcoala care m-a învăţat despre tehnică fotografică, este o şcoală unde am învățat despre cultură vizuală. Ba chiar mai mult - a fost o experiență de viață, poate cea mai bună din viața asta, unde am învățat de la cel mai bun lector ce înseamnă să îți faci cu pasiune meseria si să transformi munca în placere.
  • Horia PetrescuHmmm, nu stiu cu ce sa incep... Cu exceptionala pasiune a lui Razvan pentru fotografie si pentru arta in general? cu exceptionalul mod de predare? cu workshopurile pe care le-am facut? sunt mult prea multe... Au fost 3 luni de curs pentru incepatori extraordinare, urmate de inca 2 luni la avansati si sper sa nu se termine aici :) Va incurajez pe toti sa urmati cursurile RGB... veti avea parte de o experienta unica!
  • Constantin MindruRazvan nu e doar un bun profesor si fotograf, dar si un foarte talentat entertainer! Daca te simti atras de fotografie, ai simtul umorului si vrei sa fii inconjurat de oameni minunati, incearca un curs cu Razvan Bulus! Am absolvit in 2008 un curs la care printre alti lectori era si Razvan. Un om de nota 10!
  • Alexandru FarcaLocul in care nu inveți cum să apeși pe declanșator ci când, locul în care fotografia devine o ușă deschisă către pictură, film, carte, știință și o reflecție către lumea ta interioară.
Cursul De Photoshop
15 Ianuarie 2020
Ana Maria Merca
0755108079