Creativitate In Fotografie
Urmatorul curs: 23 Septembrie 2017

Cursul se adreseaza celor care doresc sa isi dezvolte creativitatea si capacitatea de a obtine idei noi, cu aplicabilitate in fotografie. Propunem la fiecare intalnire asocierea unui concept de creativitate cu unul de compozitie, precum si o locatie potrivita pentru a pune în practica proiectul.
Scopul cursului este de a exersa si dezvolta imaginatia fotografica a participantilor si de a oferi solutii utile pentru imagini inedite.
La nivel tehnic, dar mai ales la nivel creativ.

Urmatoarea grupa:
Data de incepere: 23.09.2017
Perioada de desfasurare: 23.09.2017 – 14.10.2017
Zilele de desfasurare: sambata intre 15.00 – 18.00
Numar de locuri: 12

Taxa: 450 lei/persoana
In cazul retragerii de la curs, ulterior datei de incepere a cursului, taxa de participare la curs nu va fi restituita.
Inscrierea la fiecare grupa se face in limita locurilor disponibile.
Pentru inscriere sunt necesare o copie dupa CI si achitarea taxei de curs.

Programa

4 concepte de creativitate sunt propuse și explicate
4 locații din București sunt destinațiile noastre pentru aplicarea conceptelor creative
4 teme fotografice sunt abordate practic
4 proiecte inedite vă pun la încercare creativitatea
4 puncte de vedere și abordare a unei fotografii

Intrebari si raspunsuri
I: Este un workshop doar pentru fotografi?
R: Nu. Exercitiile se adreseaza celor care vor sa isi dezvolte creativitatea indiferent de domeniul in care vor ulterior sa o puna in aplicare.

I: Ce se intampla daca nu stiu sa fac fotografii?
R: Cei care nu stapanesc bine camera foto se vor bucura de workshop, fara a putea insa pune in practica temele fotografice propuse.

I: Trebuie sa imi aduc aparatul foto?
R: Da. La fiecare intalnire exersam tehnici creative de fotografiere.

Separator

Formular de inscriere:

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Mesaj

  • Horia PetrescuHmmm, nu stiu cu ce sa incep... Cu exceptionala pasiune a lui Razvan pentru fotografie si pentru arta in general? cu exceptionalul mod de predare? cu workshopurile pe care le-am facut? sunt mult prea multe... Au fost 3 luni de curs pentru incepatori extraordinare, urmate de inca 2 luni la avansati si sper sa nu se termine aici :) Va incurajez pe toti sa urmati cursurile RGB... veti avea parte de o experienta unica!
  • Constantin MindruRazvan nu e doar un bun profesor si fotograf, dar si un foarte talentat entertainer! Daca te simti atras de fotografie, ai simtul umorului si vrei sa fii inconjurat de oameni minunati, incearca un curs cu Razvan Bulus! Am absolvit in 2008 un curs la care printre alti lectori era si Razvan. Un om de nota 10!
  • Alexandru FarcaLocul in care nu inveți cum să apeși pe declanșator ci când, locul în care fotografia devine o ușă deschisă către pictură, film, carte, știință și o reflecție către lumea ta interioară.
  • Daniela GonțeaUn curs captivant de educatie vizuala care ne-a purtat atat prin lumea fotografiei de peisaj, arhitectura, studio, portret, macro, cat si prin lumea filmelor si a picturii. Am cunoscut oameni frumosi alaturi de care am descoperit, prin excursii tematice organizate de Razvan, locuri incredibile din Romania. Profesorul Razvan Bulus este o sursa inepuizabila de inspiratie si de idei surprinzatoare care iti provoaca in mod inevitabil imaginatia si creativitatea. Recomand cursul cu toata increderea!
  • Daniel ChindeaProbabil unul din cele mai bune locuri unde poți învăța fotografie. Și unde poți învăța sa deosebești frumosul de urât.
Creativitate In Fotografie
Urmatorul curs: 23 Septembrie 2017
Ana Maria Merca