Educatie Vizuala
Urmatorul curs: 22 Septembrie 2017

“Multe obiecte nu sunt vazute, desi se afla in raza noastra vizuala, pentru ca nu se afla in raza noastra intelectuala, in esenta nu le cautam. Astfel, in sensul cel mai larg, gasim doar lumea pe care o cautam.” – Henry Thoreau

Urmatoarea grupa:
Data de incepere: 22.09.2017
Perioada de desfasurare: 22.09.2017 – 29.09.2017
Zilele de desfasurare: vineri intre 19.00 – 22.00
Numar de locuri: 20

Taxa: 250 lei/persoana
In cazul retragerii de la curs, ulterior datei de incepere a cursului, taxa de participare la curs nu va fi restituita.
Inscrierea la fiecare grupa se face in limita locurilor disponibile.
Pentru inscriere sunt necesare o copie dupa CI si achitarea taxei de curs.

Programa

Importanta imaginii
Perceperea imaginii
Vederea obisnuita si vederea artistica
Arta vizuala si celelalte simturi
Forme de arta vizuala
Elementele imagini (dimensiunea, forma, subiectul, actiunea, gama cromatica, iluminarea, dinamica).
Imaginea concreta si imaginea abstracta
Kitsch-ul

Intrebari si raspunsuri
I: Este un curs pentru fotografi.
R: Nu. Poate participa orice persoana preocupata de vizual.

I: Vom face fotografii la workshop?
R: Nu.

Formular de inscriere

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Mesaj

  • Horia PetrescuHmmm, nu stiu cu ce sa incep... Cu exceptionala pasiune a lui Razvan pentru fotografie si pentru arta in general? cu exceptionalul mod de predare? cu workshopurile pe care le-am facut? sunt mult prea multe... Au fost 3 luni de curs pentru incepatori extraordinare, urmate de inca 2 luni la avansati si sper sa nu se termine aici :) Va incurajez pe toti sa urmati cursurile RGB... veti avea parte de o experienta unica!
  • Constantin MindruRazvan nu e doar un bun profesor si fotograf, dar si un foarte talentat entertainer! Daca te simti atras de fotografie, ai simtul umorului si vrei sa fii inconjurat de oameni minunati, incearca un curs cu Razvan Bulus! Am absolvit in 2008 un curs la care printre alti lectori era si Razvan. Un om de nota 10!
  • Alexandru FarcaLocul in care nu inveți cum să apeși pe declanșator ci când, locul în care fotografia devine o ușă deschisă către pictură, film, carte, știință și o reflecție către lumea ta interioară.
  • Daniela GonțeaUn curs captivant de educatie vizuala care ne-a purtat atat prin lumea fotografiei de peisaj, arhitectura, studio, portret, macro, cat si prin lumea filmelor si a picturii. Am cunoscut oameni frumosi alaturi de care am descoperit, prin excursii tematice organizate de Razvan, locuri incredibile din Romania. Profesorul Razvan Bulus este o sursa inepuizabila de inspiratie si de idei surprinzatoare care iti provoaca in mod inevitabil imaginatia si creativitatea. Recomand cursul cu toata increderea!
  • Daniel ChindeaProbabil unul din cele mai bune locuri unde poți învăța fotografie. Și unde poți învăța sa deosebești frumosul de urât.
Educatie Vizuala
Urmatorul curs: 22 Septembrie 2017
Ana Maria Merca