Educatie Vizuala
Urmatorul curs: 13 Decembrie 2018

“Multe obiecte nu sunt vazute, desi se afla in raza noastra vizuala, pentru ca nu se afla in raza noastra intelectuala, in esenta nu le cautam. Astfel, in sensul cel mai larg, gasim doar lumea pe care o cautam.” – Henry Thoreau

Urmatoarea grupa: 13 Decembrie 2018
Data de incepere: 13.12.2018
Perioada de desfasurare: 13.12.2018-15.12.2018
Zilele de desfasurare: joi 13.12.2018 intre 19.00-22.00 si sambata 15.12.2018 intre 10.00-13.00
Numar de ore: 6
Numar de locuri: 20

Taxa: 350 lei/persoana
In cazul retragerii de la curs, ulterior datei de incepere a cursului, taxa de participare la curs nu va fi restituita.
Inscrierea la fiecare grupa se face in limita locurilor disponibile.
Pentru inscriere sunt necesare o copie dupa CI si achitarea taxei de curs.

Programa

Importanta imaginii
Perceperea imaginii
Vederea obisnuita si vederea artistica
Arta vizuala si celelalte simturi
Forme de arta vizuala
Elementele imagini (dimensiunea, forma, subiectul, actiunea, gama cromatica, iluminarea, dinamica).
Imaginea concreta si imaginea abstracta
Kitsch-ul

Intrebari si raspunsuri
I: Este un curs pentru fotografi?
R: Nu. Poate participa orice persoana preocupata de vizual.

I: Vom face fotografii la workshop?
R: Nu.

Pentru inscrieri ne puteti contacta la:
Telefon: 0755.10.80.79.
E-mail: rgbfotocurs@gmail.com

  • Gabriela VecerdeaO călătorie de două luni și jumătate în care am petrecut timp de calitate. În care am învățat fotografie într-un mod neașteptat și minunat. În care fiecare lecție, vizită la muzeu sau ieșire în natură mi-a adus un plus de încredere. Este vorba de ceea ce spunea Marcel Proust: "Adevărata călătorie a descoperirii presupune nu să cauți peisaje noi, ci să vezi cu ochi noi". Aș recomanda acest curs? Da. Din toată inima.
  • Mihaela TasuleaRGB este mai mult decat o şcoala care m-a învăţat despre tehnică fotografică, este o şcoală unde am învățat despre cultură vizuală. Ba chiar mai mult - a fost o experiență de viață, poate cea mai bună din viața asta, unde am învățat de la cel mai bun lector ce înseamnă să îți faci cu pasiune meseria si să transformi munca în placere.
  • Horia PetrescuHmmm, nu stiu cu ce sa incep... Cu exceptionala pasiune a lui Razvan pentru fotografie si pentru arta in general? cu exceptionalul mod de predare? cu workshopurile pe care le-am facut? sunt mult prea multe... Au fost 3 luni de curs pentru incepatori extraordinare, urmate de inca 2 luni la avansati si sper sa nu se termine aici :) Va incurajez pe toti sa urmati cursurile RGB... veti avea parte de o experienta unica!
  • Constantin MindruRazvan nu e doar un bun profesor si fotograf, dar si un foarte talentat entertainer! Daca te simti atras de fotografie, ai simtul umorului si vrei sa fii inconjurat de oameni minunati, incearca un curs cu Razvan Bulus! Am absolvit in 2008 un curs la care printre alti lectori era si Razvan. Un om de nota 10!
  • Alexandru FarcaLocul in care nu inveți cum să apeși pe declanșator ci când, locul în care fotografia devine o ușă deschisă către pictură, film, carte, știință și o reflecție către lumea ta interioară.
Educatie Vizuala
Urmatorul curs: 13 Decembrie 2018
Ana Maria Merca