• Oana GrigoreȚi se daruieste o noua viața. Ți se dăruiesc alți ochi. Primesti tot ce este de fapt neprețuit. Ajungi sa faci toate cursurile si apoi sa o iei de la capăt. Devine o adicție..... un loc magic cu oameni absolut deosebiți pe care ii leagă aceeași pasiune. Ajungi sa legi prietenii care probabil vor dura toată viața. Secretul nu este neaparat informația pe care o primesti... informația in ziua de azi o gasesti peste tot. Secretul este ca ți se face POFTA! Și ajungi sa studiezi, sa explorezi, sa exersezi in încercarea de a potoli acea pofta. Jos pălăria pentru toată implicarea și talentul didactic pe care le are Razvan! Recomand aceasta școala oricui oricând oricum!
  • Gabriela VecerdeaO călătorie de două luni și jumătate în care am petrecut timp de calitate. În care am învățat fotografie într-un mod neașteptat și minunat. În care fiecare lecție, vizită la muzeu sau ieșire în natură mi-a adus un plus de încredere. Este vorba de ceea ce spunea Marcel Proust: "Adevărata călătorie a descoperirii presupune nu să cauți peisaje noi, ci să vezi cu ochi noi". Aș recomanda acest curs? Da. Din toată inima.
  • Mihaela TasuleaRGB este mai mult decat o şcoala care m-a învăţat despre tehnică fotografică, este o şcoală unde am învățat despre cultură vizuală. Ba chiar mai mult - a fost o experiență de viață, poate cea mai bună din viața asta, unde am învățat de la cel mai bun lector ce înseamnă să îți faci cu pasiune meseria si să transformi munca în placere.
  • Horia PetrescuHmmm, nu stiu cu ce sa incep... Cu exceptionala pasiune a lui Razvan pentru fotografie si pentru arta in general? cu exceptionalul mod de predare? cu workshopurile pe care le-am facut? sunt mult prea multe... Au fost 3 luni de curs pentru incepatori extraordinare, urmate de inca 2 luni la avansati si sper sa nu se termine aici :) Va incurajez pe toti sa urmati cursurile RGB... veti avea parte de o experienta unica!
  • Constantin MindruRazvan nu e doar un bun profesor si fotograf, dar si un foarte talentat entertainer! Daca te simti atras de fotografie, ai simtul umorului si vrei sa fii inconjurat de oameni minunati, incearca un curs cu Razvan Bulus! Am absolvit in 2008 un curs la care printre alti lectori era si Razvan. Un om de nota 10!
  • Alexandru FarcaLocul in care nu inveți cum să apeși pe declanșator ci când, locul în care fotografia devine o ușă deschisă către pictură, film, carte, știință și o reflecție către lumea ta interioară.
  • Daniela GonțeaUn curs captivant de educatie vizuala care ne-a purtat atat prin lumea fotografiei de peisaj, arhitectura, studio, portret, macro, cat si prin lumea filmelor si a picturii. Am cunoscut oameni frumosi alaturi de care am descoperit, prin excursii tematice organizate de Razvan, locuri incredibile din Romania. Profesorul Razvan Bulus este o sursa inepuizabila de inspiratie si de idei surprinzatoare care iti provoaca in mod inevitabil imaginatia si creativitatea. Recomand cursul cu toata increderea!
  • Daniel ChindeaProbabil unul din cele mai bune locuri unde poți învăța fotografie. Și unde poți învăța sa deosebești frumosul de urât.
  • Dalina AndreiAm studiat alaturi de Grupa 46 la RGB Photography , intr-o atmosfera calda si prietenoasa. Dincolo de notiunile teoretice , apreciez foarte mult accentul care s-a pus pe creativitate in fotografie. Orele de practica au avut totodata o pondere importanta, s-au facut excursii tematice, s-au vizitat muzee, s-au vizionat filme cu impact vizual puternic. Am primit si teme , avand astfel posibilitatea de a exersa ce se studia la curs, am cusut mere, am construit camere pinhole (si am obtinut si poze cu aceasta) , am realizat proiecte impreuna cu colegii. Recomand acest curs celor care doresc sa isi sedimenteze cunostintele de fotografie dar si de vizual in general, un curs serios, intensiv, cu multa munca dar si cu recompense.
  • Cristian ParaschivRecomand cursul RGB celor care vor sa invete fotografie. Tehnica exista pe toate drumurile. ENJOY!
  • Silvia DincaAlaturi de profesorul si omul Razvan Bulus, am adus in viata mea pasiunea pentru fotografie. Recomand cu drag :-)
  • Andrei PlesnilaRecomand. Am petrecut 3 luni frumoase in aceasta scoala, am invatat sa fac o fotografie, am invatat sa interpretez o fotografie si am cunoscut niste oameni minunati, iar Razvan este un profesor de nota 10+ :)
  • Tatiana ButucRGB photography- pentru mine se asimileaza cu Rabdare, Glorie, Bucurie! Un ansamblu de povesti povestite cu dragoste si entuziasm de lectorul Razvan Bulus care a reusit sa ne deschida secretele fotografiei profesioniste ce stau la baza unei capturi reusite si bine apreciate ca mai apoi ,noi, cursantii sa le combinam in totalitate pentru a impresiona lumea cu creatiile si ideile noastre puse corect pe hartia fotografica! Fiind de un an jumate in Bucuresti si nestiind unde sa apelez pentru curs de fotografie, cautind prin retele de socializare scoli de fotografie, mi-am ascultat instinctul de a-mi petrece 3 luni de curs cu zimbet, entuziasm, dorinta spre noi si noi provocari, etc. Si povestea mea nu se termina aici cu scoala de curs RGB... cursurile continua! Recomand scoala cu 5 stele de calitatea predarii, modul de motivare a cursantilor pt a fi mereu in actiune, organizarea pragmatica a profesorului pentru excursiile in cimp si nu numai, rapiditatea rezolvarii problemelor si meritul succeselor a tuturor cursantilor cit si a liderului!
  • Andreea DraghiciAm aflat ca exista limbaj si stil in fotografie, am invatat despre perceperea psihica a imaginii, despre principiile fotografiei.
  Cursuri si workshopurirgb
  Call Now Button0755108079