Cursuri Private
Contacteaza-ne!

Am cunoscut persone care vor un curs de fotografie croit special pentru ele.

O cursanta urma sa mearga in safari in Africa si voia sa afle rapid secretele fotografierii animalelor salbatice. O alta cursanta dorea sa isi completeze lacunele si sa se specializeze in fotografia conceptuala. Altcineva nu putea participa la orele cursului de baza, dar avea timp liber la pranz. Un cursant si-a dorit sa studiem impreuna Photoshop aplicat pe imaginile lui. Alt cursant, pasionat de fotografia pe film alb-negru a primit cadou un curs privat cu aceasta tema. Persoane sau grupuri de diferite nationalitati au avut nevoie de cursuri in limba engleza.

Pentru toti cei care nu pot sau nu doresc sa participe la cursurile sau workshopurile din grila noastra, putem construi cursuri private.

Intrebari si raspunsuri:

I: In ce limbi se pot tine aceste cursuri?
R: In limba romana sau in limba engleza.

I: Pot sa particip la configurarea programei pe care o vom urma?
R: Este chiar indicat. Astfel putem fi siguri ca iti oferim ceea iti doresti.

I: Putem merge impreuna la practica?
R: Este chiar indicat.

I: Se acorda diploma la final?
R: Nu.

I: Unde se tin cursurile private?
R: La sediul scolii RGB Photography din Bucuresti, Calea Victoriei nr. 120.

I: Pot fi tinute si la sediul clientului?
R: Nu este o practica obisnuita, insa o luam in calcul.

I: Cat dureaza fiecare intalnire a cursului privat?
R: 90 minute.

I: De cate intalniri am nevoie?
R: Imposibil de spus inainte de a intelege care este scopul tau fotografic.

I: Cat costa un astfel de curs?
R: Pretul variaza in functie de ceea ce vrei sa studiezi, la ce ore, de cate ori pe saptamana, cat de lung va fi intregul program, cate persoane doresti sa participe impreuna cu tine, ponderea partilor teoretice si practice din curs. Contacteaza-ne si iti vom face o oferta dupa ce stim exact ce iti trebuie si ti se potriveste.

Pentru o oferta personalizata ne puteti contacta la:
Telefon: 0755.10.80.79.
E-mail: rgbfotocurs@gmail.com

  • Gabriela VecerdeaO călătorie de două luni și jumătate în care am petrecut timp de calitate. În care am învățat fotografie într-un mod neașteptat și minunat. În care fiecare lecție, vizită la muzeu sau ieșire în natură mi-a adus un plus de încredere. Este vorba de ceea ce spunea Marcel Proust: "Adevărata călătorie a descoperirii presupune nu să cauți peisaje noi, ci să vezi cu ochi noi". Aș recomanda acest curs? Da. Din toată inima.
  • Mihaela TasuleaRGB este mai mult decat o şcoala care m-a învăţat despre tehnică fotografică, este o şcoală unde am învățat despre cultură vizuală. Ba chiar mai mult - a fost o experiență de viață, poate cea mai bună din viața asta, unde am învățat de la cel mai bun lector ce înseamnă să îți faci cu pasiune meseria si să transformi munca în placere.
  • Horia PetrescuHmmm, nu stiu cu ce sa incep... Cu exceptionala pasiune a lui Razvan pentru fotografie si pentru arta in general? cu exceptionalul mod de predare? cu workshopurile pe care le-am facut? sunt mult prea multe... Au fost 3 luni de curs pentru incepatori extraordinare, urmate de inca 2 luni la avansati si sper sa nu se termine aici :) Va incurajez pe toti sa urmati cursurile RGB... veti avea parte de o experienta unica!
  • Constantin MindruRazvan nu e doar un bun profesor si fotograf, dar si un foarte talentat entertainer! Daca te simti atras de fotografie, ai simtul umorului si vrei sa fii inconjurat de oameni minunati, incearca un curs cu Razvan Bulus! Am absolvit in 2008 un curs la care printre alti lectori era si Razvan. Un om de nota 10!
  • Alexandru FarcaLocul in care nu inveți cum să apeși pe declanșator ci când, locul în care fotografia devine o ușă deschisă către pictură, film, carte, știință și o reflecție către lumea ta interioară.
Cursuri Private
Contacteaza-ne!
Ana Maria Merca