Cursuri Private
Contacteaza-ne!

Am cunoscut persone care vor un curs de fotografie croite special pentru ele.

O cursanta urma sa mearga in safari in Africa si voia sa afle rapid secretele fotografierii animalelor salbatice. O alta cursanta dorea sa isi completeze lacunele si sa se specializeze in fotografia conceptuala. Altcineva nu putea participa la orele cursului de baza, dar avea timp liber la pranz. Un cursant si-a dorit sa studiem impreuna Photoshop aplicat pe imaginile lui. Alt cursant, pasionat de fotografia pe film alb-negru a primit cadou un curs privat cu aceasta tema. Persoane sau grupuri de diferite nationalitati au avut nevoie de cursuri in limba engleza.

Pentru toti cei care nu pot sau nu doresc sa participe la cursurile sau workshopurile din grila noastra, putem construi cursuri private.

Intrebari si raspunsuri:

I: In ce limbi se pot tine aceste cursuri?
R: In limba romana sau in limba engleza?

I: Pot sa particip la configurarea programei pe care o vom urma?
R: Este chiar indicat. Astfel putem fi siguri ca iti oferim ceea iti doresti.

I: Putem merge impreuna la practica?
R: Este chiar indicat.

I: Se acorda diploma la final?
R: Nu.

I: Unde se tin cursurile private?
R: La sediul scolii RGB Photography din Bucuresti, Calea Victoriei nr. 120.

I: Pot fi tinute si la sediul clientului?
R: Nu este o practica obisnuita, insa o luam in calcul.

I: Cat dureaza fiecare intalnire a cursului privat?
R: 90 minute.

I: De cate intalniri am nevoie?
R: Imposibil de spus inainte de a intelege care este scopul tau fotografic.

I: Cat costa un astfel de curs?
R: Pretul variaza in functie de ceea ce vrei sa studiezi, la ce ore, de cate ori pe saptamana, cat de lung va fi intregul program, cate persoane doresti sa participe impreuna cu tine, ponderea partilor teoretice si practice din curs. Contacteaza-ne si iti vom face o oferta dupa ce stim exact ce iti trebuie si ti se potriveste.

  • Horia PetrescuHmmm, nu stiu cu ce sa incep... Cu exceptionala pasiune a lui Razvan pentru fotografie si pentru arta in general? cu exceptionalul mod de predare? cu workshopurile pe care le-am facut? sunt mult prea multe... Au fost 3 luni de curs pentru incepatori extraordinare, urmate de inca 2 luni la avansati si sper sa nu se termine aici :) Va incurajez pe toti sa urmati cursurile RGB... veti avea parte de o experienta unica!
  • Constantin MindruRazvan nu e doar un bun profesor si fotograf, dar si un foarte talentat entertainer! Daca te simti atras de fotografie, ai simtul umorului si vrei sa fii inconjurat de oameni minunati, incearca un curs cu Razvan Bulus! Am absolvit in 2008 un curs la care printre alti lectori era si Razvan. Un om de nota 10!
  • Alexandru FarcaLocul in care nu inveți cum să apeși pe declanșator ci când, locul în care fotografia devine o ușă deschisă către pictură, film, carte, știință și o reflecție către lumea ta interioară.
  • Daniela GonțeaUn curs captivant de educatie vizuala care ne-a purtat atat prin lumea fotografiei de peisaj, arhitectura, studio, portret, macro, cat si prin lumea filmelor si a picturii. Am cunoscut oameni frumosi alaturi de care am descoperit, prin excursii tematice organizate de Razvan, locuri incredibile din Romania. Profesorul Razvan Bulus este o sursa inepuizabila de inspiratie si de idei surprinzatoare care iti provoaca in mod inevitabil imaginatia si creativitatea. Recomand cursul cu toata increderea!
  • Daniel ChindeaProbabil unul din cele mai bune locuri unde poți învăța fotografie. Și unde poți învăța sa deosebești frumosul de urât.
Cursuri Private
Contacteaza-ne!
Ana Maria Merca