Cursul De Photoshop
Urmatorul Curs: 17 Mai 2018

  Fotografia digitala si Photoshopul sunt frati. Reduse la minimum, camera foto inregistreaza materia prima (lumina), iar Photoshopul o prelucreaza intr-o imagine finita, dupa gustul autorului. Fata de procesarea imaginii exista multe voci pro si contra. Cat de departe vrei sa mergi ramane optiunea ta, insa nu putem ignora un instrument atat de puternic. Noi iti vom arata cele mai importante unelte si tehnici de prelucrare. Metode de lucru si secvente de operatii pentru a castiga timp. Iti aratam si cum poti determina programul sa aplice aceleasi editari pe un numar mare de imagini ca sa lucreze singur.
  Cursul este facut de fotografi pentru fotografi si dedicat editarii de imagine realizata cu aparte foto digitale. Dar poate fi folosit si pentru imagini scanate sau creatii digitale cu ajutorul computerului.

  Urmatoarea grupa:
  Data de incepere: 17.05.2018
  Perioada de desfasurare: 17.05.2018 – 05.07.2018
  Zilele de desfasurare: joi intre 19.00 – 22.00
  Numar de locuri: 12

  Taxa: 900 lei/persoana
  In cazul retragerii de la curs, ulterior datei de incepere a cursului, taxa de participare la curs nu va fi restituita.
  Inscrierea la fiecare grupa se face in limita locurilor disponibile.
  Pentru inscriere sunt necesare o copie dupa CI si achitarea taxei de curs.

  Programa

  Interfata Photoshop
  Uneltele
  Editarea imaginilor RAW
  Editarea expunerii
  Editarea focalizarii
  Editarea culorilor
  Editarea portretului
  Editarea fotografiilor alb-negru
  Liquify
  Selectii
  Balansul la alb
  Straturi
  Editarea de text
  Imagini HDR
  Editarea profunzimii de camp
  Editarea perspectivei
  Filtre
  Masti

  Intrebari si raspunsuri:

  I: Photoshopul ma intimideaza. Are prea multe optiuni. Le invatam pe toate?
  R: Nu. Ar fi imposibil in opt sedinte de curs. Insa le studiem pe cele mai importante pentru fotografi.

  I: Cu Photoshopul pot desena?
  R: Pana la un punct da, insa este specializat pe editare de imagine digitala, nu pe desen.

  I: Am experienta zero in Photoshop, e o problema?
  R: Deloc. De la zero pornim.

  I: De ce as alege Photoshop si nu alt program?
  R: Pentru ca este cel mai bun.

  I: Dar Lightroom?
  R: Lightroom este o solutie buna de editare pentru incepatori, simpla si rapida, insa cu posibilitati reduse enorm fata de Photoshop.

  I: Am nevoie de laptop cu Photoshop la curs?
  R: Nu e obligatoriu, insa te ajuta mult pentru ca lucrezi in acelasi timp cu mine si ai ocazia sa testezi tu fiecare tehnica si unealta. Iar daca se intampla sa te impotmolesti, te pot ajuta in timp real.

  I: Ce versiune de Photoshop imi trebuie?
  R: Ultima e ideala. Poti insa avea si penultima sau antepenultima versiune.

  I: Ce sa mai aduc in plus?
  R: Tableta grafica sau mouse si un caiet de notite.

  Pentru inscrieri ne puteti contacta la:
  Telefon: 0755.10.80.79.
  E-mail: rgbfotocurs@gmail.com

  • Gabriela VecerdeaO călătorie de două luni și jumătate în care am petrecut timp de calitate. În care am învățat fotografie într-un mod neașteptat și minunat. În care fiecare lecție, vizită la muzeu sau ieșire în natură mi-a adus un plus de încredere. Este vorba de ceea ce spunea Marcel Proust: "Adevărata călătorie a descoperirii presupune nu să cauți peisaje noi, ci să vezi cu ochi noi". Aș recomanda acest curs? Da. Din toată inima.
  • Mihaela TasuleaRGB este mai mult decat o şcoala care m-a învăţat despre tehnică fotografică, este o şcoală unde am învățat despre cultură vizuală. Ba chiar mai mult - a fost o experiență de viață, poate cea mai bună din viața asta, unde am învățat de la cel mai bun lector ce înseamnă să îți faci cu pasiune meseria si să transformi munca în placere.
  • Horia PetrescuHmmm, nu stiu cu ce sa incep... Cu exceptionala pasiune a lui Razvan pentru fotografie si pentru arta in general? cu exceptionalul mod de predare? cu workshopurile pe care le-am facut? sunt mult prea multe... Au fost 3 luni de curs pentru incepatori extraordinare, urmate de inca 2 luni la avansati si sper sa nu se termine aici :) Va incurajez pe toti sa urmati cursurile RGB... veti avea parte de o experienta unica!
  • Constantin MindruRazvan nu e doar un bun profesor si fotograf, dar si un foarte talentat entertainer! Daca te simti atras de fotografie, ai simtul umorului si vrei sa fii inconjurat de oameni minunati, incearca un curs cu Razvan Bulus! Am absolvit in 2008 un curs la care printre alti lectori era si Razvan. Un om de nota 10!
  • Alexandru FarcaLocul in care nu inveți cum să apeși pe declanșator ci când, locul în care fotografia devine o ușă deschisă către pictură, film, carte, știință și o reflecție către lumea ta interioară.
  Cursul De Photoshop
  Urmatorul Curs: 17 Mai 2018
  Ana Maria Merca