Cursul De Photoshop
Urmatorul Curs: 23 Septembrie 2017

Fotografia digitala si Photoshopul sunt frati. Reduse la minimum, camera foto inregistreaza materia prima (lumina), iar Photoshopul o prelucreaza intr-o imagine finita, dupa gustul autorului. Fata de procesarea imaginii exista multe voci pro si contra. Cat de departe vrei sa mergi ramane optiunea ta, insa nu putem ignora un instrument atat de puternic. Noi iti vom arata cele mai importante unelte si tehnici de prelucrare. Metode de lucru si secvente de operatii pentru a castiga timp. Iti aratam si cum poti determina programul sa aplice aceleasi editari pe un numar mare de imagini ca sa lucreze singur.
Cursul este facut de fotografi pentru fotografi si dedicat editarii de imagine realizata cu aparte foto digitale. Dar poate fi folosit si pentru imagini scanate sau creatii digitale cu ajutorul computerului.

Urmatoarea grupa:
Data de incepere: 23.09.2017
Perioada de desfasurare: 23.09.2017 – 15.10.2017
Zilele de desfasurare: sambata si duminica intre 11.00 – 13.30
Numar de locuri: 12

Taxa: 900 lei/persoana
In cazul retragerii de la curs, ulterior datei de incepere a cursului, taxa de participare la curs nu va fi restituita.
Inscrierea la fiecare grupa se face in limita locurilor disponibile.
Pentru inscriere sunt necesare o copie dupa CI si achitarea taxei de curs.

Programa

Interfata Photoshop
Uneltele
Editarea imaginilor RAW
Editarea expunerii
Editarea focalizarii
Editarea culorilor
Editarea portretului
Editarea fotografiilor alb-negru
Liquify
Selectii
Balansul la alb
Straturi
Editarea de text
Imagini HDR
Editarea profunzimii de camp
Editarea perspectivei
Filtre
Masti

Intrebari si raspunsuri:

I: Photoshopul ma intimideaza. Are prea multe optiuni. Le invatam pe toate.
R: Nu. Ar fi imposibil in opt sedinte de curs. Insa le studiem pe cele mai importante pentru fotografi.

I: Cu Photoshopul pot desena?
R: Pana la un punct da, insa este specializat pe editare de imagine digitala, nu pe desen.

I: Am experienta zero in Photoshop, e o problema.
R: Deloc. De la zero pornim.

I: De ce as alege Photoshop si nu alt program?
R: Pentru ca este cel mai bun.

I: Dar Lightroom?
R: Lightroom este o solutie buna de editare pentru incepatori, simpla si rapida, insa cu posibilitati reduse enorm fata de Photoshop.

I: Am nevoie de laptop cu Photoshop la curs?
R: Nu e obligatoriu, insa te ajuta mult pentru ca lucrezi in acelasi timp cu mine si ai ocazia sa testezi tu fiecare tehnica si unealta. Iar daca se intampla sa te impotmolesti, te pot ajuta in timp real.

I: Ce versiune de Photoshop imi trebuie?
R: Ultima e ideala. Poti insa avea si penultima sau antepenultima versiune.

I: Ce sa mai aduc in plus?
R: Tableta grafica sau mouse si un caiet de notite.

Formular de inscriere:

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Mesaj

  • Horia PetrescuHmmm, nu stiu cu ce sa incep... Cu exceptionala pasiune a lui Razvan pentru fotografie si pentru arta in general? cu exceptionalul mod de predare? cu workshopurile pe care le-am facut? sunt mult prea multe... Au fost 3 luni de curs pentru incepatori extraordinare, urmate de inca 2 luni la avansati si sper sa nu se termine aici :) Va incurajez pe toti sa urmati cursurile RGB... veti avea parte de o experienta unica!
  • Constantin MindruRazvan nu e doar un bun profesor si fotograf, dar si un foarte talentat entertainer! Daca te simti atras de fotografie, ai simtul umorului si vrei sa fii inconjurat de oameni minunati, incearca un curs cu Razvan Bulus! Am absolvit in 2008 un curs la care printre alti lectori era si Razvan. Un om de nota 10!
  • Alexandru FarcaLocul in care nu inveți cum să apeși pe declanșator ci când, locul în care fotografia devine o ușă deschisă către pictură, film, carte, știință și o reflecție către lumea ta interioară.
  • Daniela GonțeaUn curs captivant de educatie vizuala care ne-a purtat atat prin lumea fotografiei de peisaj, arhitectura, studio, portret, macro, cat si prin lumea filmelor si a picturii. Am cunoscut oameni frumosi alaturi de care am descoperit, prin excursii tematice organizate de Razvan, locuri incredibile din Romania. Profesorul Razvan Bulus este o sursa inepuizabila de inspiratie si de idei surprinzatoare care iti provoaca in mod inevitabil imaginatia si creativitatea. Recomand cursul cu toata increderea!
  • Daniel ChindeaProbabil unul din cele mai bune locuri unde poți învăța fotografie. Și unde poți învăța sa deosebești frumosul de urât.
Cursul De Photoshop
Urmatorul Curs: 23 Septembrie 2017
Ana Maria Merca