Foto_produs_cu_Paul_Paun_16

Fotografia de produs

Ansel Adams ne spune: „You don’t take a photography, you make it”. Nimeni nu va intelege acest citat mai bine decat un participant al cursului de fotografie de produs sustinut de Paul Paun la RGB Photography. Imbinand sensibilitatea artistica cu simtul pragmatic al omului de afaceri, fotografia de produs este relevanta pentru toate tipurile de visatori. Fie ca sunteti interesati de utilitatea practica a subiectului, fie ca va pasioneaza estetica luminii si a umbrelor, aici va puteti gasi inspiratia.
M-am inscris la acest curs pentru ca am fost motivata de ideea de a-mi depasi limitele in surprinderea fotografica a obiectelor statice. In mod obisnuit, oamenii, cand se gandesc la lucruri precum surubelnite sau cutite, observa doar aspectul util asociat lor. Eu am dorit sa descopar eleganta designului functional, sa vad ce este dincolo de practic, dincolo de banal. Iti provoaca o satisfactie aparte sa simti nuantele diferite ale materialelor, sa poti releva frumusetea din spatele utilului. Mai mult de atat, exista o importanta legatura cu valoarea comerciala a produselor. Fara o expunere originala, vie, colorata a unor obiecte reci, clientii le pot ignora in favoarea altora mai bine prezentate, indiferent de meritele lor. Acesta este un adevar pe care oamenii de afaceri nu-l pot ocoli.
Paul, lectorul nostru, imbina cunostintele tehnice si practice cu o caldura personala. Absolvent al Facultatii de Fizica, pasionat de IT, fotograf profesionist, excelent cunoscator al echipamentelor de lucru, a reusit sa ne transmita atat caracteristicile si proprietatile luminii, cat si increderea in abilitatile dobandite folosind un stil accesibil oricui, indiferent de gradul de specializare. Nu in cele din urma, ne-a oferit materiale de curs de calitate, precum si cookies 🙂
Recomand cu caldura acest curs deosebit oricui e interesat de fotografia de produs, care e mai mult decat o insiruire de teorii si practici, este o experienta.

Autor: Andreea Doria Petre

 • 6. Produs

  Fotografia De Produs
  Urmatorul curs: 14 Octombrie 2017

 • 5. Film-alb negru

  Fotografia Alb-negru Pe Film Urmatorul curs: In Curand

 • 7. Educatie Vizuala

  Educatie Vizuala
  Urmatorul curs: 21 Iunie 2017

 • 8. Privat

  Cursuri Private
  Contacteaza-ne!

 • 3. photoshop

  Cursul De Photoshop
  Urmatorul Curs: 20 Septembrie 2017

 • 2. Avansat

  Cursul de fotografie pentru avansati
  Urmatorul curs: 18 Septembrie 2017

 • 1. cursul foto - 3

  Cursul de fotografie
  Urmatorul curs: 19 Septembrie 2017

 • 4. creativ

  Creativitate In Fotografie
  Urmatorul curs: 5 Iulie 2017

Fotografia de produsrgb
0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *